Online Energiecafé 20 januari 19.30

Het eerste Energiecafé in het nieuwe jaar is online en vindt plaats op donderdag 20 januari 19.30

Stichting Duurzaam Woudenberg organiseert dit Energiecafé in samenwerking met de Coöperatie Zon op Woudenberg.

Zon op Woudenberg geeft een update over het project ZON-OP-EIGEN-DAK. Een kleine 30 mensen hebben zich opgegeven om onder begeleiding van Zon op Woudenberg gezamenlijk zonnepanelen aan te schaffen. De inschrijving is gesloten op 14 januari, maar mochten er nog enkele belangstellenden zijn dan is daar mogelijk nog ruimte om aan te sluiten. Door de gezamenlijke inkoop zijn de panelen en de installatie daarvan voordeliger dan bij individuele aankoop. Binnen Zon op Woudenberg is veel deskundigheid aanwezig om zowel kwaliteit als prijs goed te kunnen beoordelen.

Het tweede onderwerp van dit Energiecafé is: Hoe houd je je energieverbruik onder controle, Hier kunnen de mensen van Zon op Woudenberg en van Stichting Duurzaam Woudenberg bij helpen.

Deelname aan het gratis online Energiecafé kan door een mailtje te sturen naar info@energie-in-woudenberg.

Naast het Energiecafé organiseert Stichting Duurzaam Woudenberg elke derde vrijdagmiddag van de maand een Repaircafé in het cultuurhuis, (wegens corona nu niet mogelijk).

Verder organiseert de Stichting regelmatig activiteiten rondom de onderwerpen: Energie, Biodiversiteit en Voedsel. Vrijwilligers om zich voor deze of andere duurzame thema’s in te zetten zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.