Doe mee met de actie “Zon op je eigen dak”

De energieprijzen gaan de lucht in, daarom is nu hét moment om zonnepanelen op je eigen dak te leggen. De coöperatie ZonopWoudenberg start een actie om zoveel mogelijk zonnepanelen te installeren op daken van woningbezitters in Woudenberg. U kunt zich de komende weken aanmelden voor deze actie. En lokale installateurs worden uitgenodigd om een aanbod te doen. ZonopWoudenberg beoordeelt de aanbiedingen en het beste aanbod zal worden geselecteerd op basis van prijs en kwaliteit. Wij zoeken naar hoogwaardige kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs, service en garantie.
Door gezamenlijk in te schrijven kunnen we voor de deelnemers zorgen voor een betaalbare zonnestroominstallatie. Duurzame stroom moet voor iedereen betaalbaar zijn. Met de stroom die wordt opgewekt, wordt de investering vanzelf terugverdiend. Goed voor het milieu en de portemonnee.
Meer weten? Ga naar www.zonopwoudenberg.nl/actie voor alle informatie over deze actie, die in eerste instantie loopt tot 15 januari 2022. Via onze website kunnen inwoners zich aanmelden. Hoe meer Woudenbergers in 2022 meedoen, hoe zonniger en duurzamer onze toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.