Op zoek naar grondstoffen ambassadeurs

Jaarlijks produceert iedere Woudenberger ca. 100 kg afval. Dit verdwijnt in één van de vier kliko’s.

De afvalscheiding PMD , GFT, papier en restafval verloopt goed, maar kan altijd beter. Er is nog best wat winst te behalen om afval gedeeltelijk weer als grondstof te kunnen gebruiken. Dat is goed voor het milieu en goed voor jouw portemonnee!

Er is een voor jouw als betrokken burger een interessante uitdaging: wordt grondstoffen ambassadeur! Na de zomervakantie van 2021 geef je samen met andere ambassadeurs voorlichting aan buurtgenoten over afval, afval scheiding en grondstoffenwinning.

Jij krijgt een korte training en een exclusieve rondleiding bij het afval- en grondstoffen bedrijf van de ROVA in Zwolle. De kennis en ervaring die je hier opdoet kun je gebruiken bij de voorlichtingscampagne die Stichting Duurzaam Woudenberg begin september in Woudenberg organiseert.

De activiteiten zullen begin van de avond en op zaterdagochtend plaats vinden. Wat betreft tijdsbesteding moet je rekening houden met 6 uur voor training en excursie 3 x 3 uur voor inzet voorlichting. Voor deze inspanning krijgt je veel informatie en gezelligheid terug! Eigenlijk is de inspanning ontspanning!

De activiteit is een initiatief van en valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Duurzaam Woudenberg in overleg gemeente Woudenberg en ROVA Voor aanmelden of meer informatie: info@duurzaamwoudenberg.nl of 06 121 08 267.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.