De gemeente Woudenberg en Duurzaam Woudenberg zorgen voor een kosteloos energiebesparingsadvies voor uw woning

In de zomer van 2018 heeft de gemeente Woudenberg energiecoaches opgeleid die u kunnen helpen om uw bewust te maken van het energieverbruik van uw woning. Rob Kröber en Fred Bangma (v.l.n.r.) volgden de training van Milieu Centraal voor energiecoaches.

Wat kan een energiecoach voor u betekenen ?

Deze energiecoaches kunnen u, als huurder en woningeigenaar, op weg helpen naar een toekomstbestendig energiezuiniger huis. Vragen zoals wat u zelf kunt doen met kleine aanpassingen en hoe u bewust kunt omgaan met energie. Ook kan hij aangeven waaraan u moet denken als u mogelijk aan de slag wilt gaat met grotere energiebesparingsmaatregelen. De energiecoaches komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek.

U kunt een kosteloze afspraak maken door het aanvraagformulier in te vullen op de onderstaande website Energie in Woudenberg. Zij nemen dan contact met u op.
https://energie-in-woudenberg.nl/hoe-staat-huis-ervoor/

Wanneer u daarna op “lees meer” klikt kunt u onder de foto van de energiecoaches klikken op “contactformulier”. Gelieve het formulier in te vullen en versturen. De energiecoach neemt dan contact met u op voor het maken van een kosteloos gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.